Onze websites maken gebruik van cookies
Hiermee vergroten we de functionaliteit van onze websites en zijn we in staat onze websites doorlopend te verbeteren.Lees meer...

Menu
GEWASBESCHERMINGSBIJEENKOMSTEN 2018-2019

LTO Nederland organiseert in de winter van 2018/2019 zeven erkende gewasbeschermingsbijeenkomsten, die meetellen voor het thema ‘Veiligheid en techniek’. Deelname telt mee voor verlenging van zowel licenties “Uitvoeren Gewasbescherming” als licenties “Bedrijfsvoeren Gewasbescherming”.

Verlenging van uw spuitlicentie
Voor verlenging van elk type spuitlicentie moet een aantal kennisbijeenkomsten worden bijgewoond. Bureau Erkenningen informeert alle licentiehouders jaarlijks over de studievorderingen. Op www.erkenningen.nl leest u meer over de verlengingseisen en de studievordering.

De organisatie wordt verzorgd in samenwerking met LTO Ledenvoordeel. De opzet en uitvoering van de bijeenkomsten blijft ongewijzigd; deze blijft onder verantwoordelijkheid van LTO Noord.

 

Tarieven
Leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB die een gewasbeschermingsbijeenkomst willen bijwonen voor verlenging van hun spuitlicentie betalen € 35,- (ex. btw) bij aanmelding en betaling (via Ideal) vooraf. Optioneel kunt u via automatische incasso betalen; het totaalbedrag wordt dan € 45,- (ex. btw). Bij aanmelding ter plekke is betaling uitsluitend per automatische incasso mogelijk. Genoemde tarieven gelden ook voor gezinsleden en werknemers van leden. Geef hiervoor uw lidnummer door bij aanmelding.

Wanneer u uit interesse een bijeenkomst wilt bijwonen (dus niet voor een punt) kunt u gratis naar binnen.
Niet-leden betalen altijd € 65,-.

 

Aanmelding via internet
Aanmelding vooraf is verplicht. Per bijeenkomst kunnen maximaal 60 personen deelnemen in het kader van verlenging van de spuitlicentie; dit maximum is vastgesteld door Bureau Erkenningen. Indien u zich niet vooraf heeft aangemeld telt uw deelname mogelijk niet mee als verlengingspunt.

Aanmelden kan door te klikken op de gewenste bijeenkomst in de agenda op deze pagina.

Neem de juiste spuitpas mee! Let hierbij op de geldigheidsdatum!