Onze websites maken gebruik van cookies
Hiermee vergroten we de functionaliteit van onze websites en zijn we in staat onze websites doorlopend te verbeteren.Lees meer...

Menu

Haal eenvoudig en snel uw spuitlicentie op Spuitlicentie.nl

gewasbescherming
Met de online cursussen van Spuitlicentie.nl behaalt of verlengt u eenvoudig en snel uw spuitlicentie. Selecteer de gewenste cursussen en volg de online cursus in uw eigen tempo.

Behalen

Heeft u geen spuitlicentie omdat u hier voor het eerst mee aan de slag gaat, of omdat de einddatum van uw vorige pas is verstreken? Dan dient u examen te doen. De cursussen van Spuitlicentie.nl zijn uitermate geschikt ter voorbereiding van uw examen.

Verlengen

Voor de verlenging van uw spuitlicentie heeft moet u 4 punten halen. Iedere cursus op deze site staat voor 1 punt. Rond u 4 cursussen af vóór de verloopdatum van uw huidige pas, dan wordt uw pas met 5 jaar verlengd.


Herinnering instellen

Nu nog te vroeg om aan de slag te gaan met uw spuitlicentie? Geef uw einddatum door en ontvang een herinnering om uw spuitlicentie te halen. Zo weet u zeker dat uw licentie niet onverwacht verloopt en voorkomt u opnieuw examen doen!