Onze websites maken gebruik van cookies
Hiermee vergroten we de functionaliteit van onze websites en zijn we in staat onze websites doorlopend te verbeteren.Lees meer...

Menu

Haal eenvoudig en snel uw spuitlicentie op Spuitlicentie.nl

gewasbescherming
Uw spuitlicentie is 5 jaar geldig en dient daarom tijdig te worden verlengd. Hiervoor moet u 4 punten behalen voordat uw licentie is verlopen. Als u te laat bent met het behalen van uw 4 punten, dan moet u opnieuw examen doen. Iedere cursus op deze site staat voor 1 punt.

Herinnering instellen

Wij helpen u graag om opnieuw examen doen te voorkomen. Geef uw einddatum door en u ontvangt vervolgens tijdig een herinnering om uw licentie te verlengen. Zo weet u zeker dat uw licentie niet onverwachts verloopt en hoeft u niet opnieuw examen te doen!

Met de online cursussen van Spuitlicentie.nl behaalt of verlengt u eenvoudig en snel uw spuitlicentie. Voorkom opnieuw examen doen en verleng op tijd!

Nu al verlengen

Heeft u geldige spuitlicentiepas met een einddatum binnen 5 jaar? En wilt u nu al punten verzamelen voor uw verlenging? Dan kunt u ook nu al aan de slag. Iedere cursus op deze site staat voor 1 punt. Rond u 4 cursussen af vóór de verloopdatum van uw huidige pas, dan wordt uw pas met 5 jaar verlengd.

Behalen

Heeft u geen spuitlicentie omdat u hier voor het eerst mee aan de slag gaat, of omdat de einddatum van uw vorige pas is verstreken? Dan dient u examen te doen. De cursussen van Spuitlicentie.nl zijn uitermate geschikt ter voorbereiding van uw examen.