gewasbescherming
 
Uw spuitlicentie is 5 jaar geldig en dient daarom tijdig te worden verlengd. Hiervoor moet u 4 punten behalen voordat uw licentie is verlopen. Als u te laat bent met het behalen van uw 4 punten, dan moet u opnieuw examen doen. Iedere cursus op deze site staat voor 1 punt.

 

Herinnering instellen

Wij helpen u graag om opnieuw examen doen te voorkomen. Geef uw einddatum door en u ontvangt vervolgens tijdig een herinnering om uw licentie te verlengen. Zo weet u zeker dat uw licentie niet onverwachts verloopt en hoeft u niet opnieuw examen te doen!

Met de online cursussen van Spuitlicentie.nl behaalt of verlengt u eenvoudig en snel uw spuitlicentie. Voorkom opnieuw examen doen en verleng op tijd!

 

  • Cursussen altijd en overal bereikbaar
  • 1 jaar lang toegang
  • Geen reistijd naar bijeenkomsten
  • Geschikt voor iedere sector
  • Stoppen en verder gaan wanneer u wilt

Nu al verlengen

Heeft u geldige spuitlicentiepas met een einddatum binnen 5 jaar? En wilt u nu al punten verzamelen voor uw verlenging? Dan kunt u ook nu al aan de slag. Iedere cursus op deze site staat voor 1 punt. Rond u 4 cursussen af vóór de verloopdatum van uw huidige pas, dan wordt uw pas met 5 jaar verlengd.

Behalen

Heeft u geen spuitlicentie omdat u hier voor het eerst mee aan de slag gaat, of omdat de einddatum van uw vorige pas is verstreken? Dan dient u examen te doen. De cursussen van Spuitlicentie.nl zijn uitermate geschikt ter voorbereiding van uw examen.