Bedrijfsvoeren en Distribueren

Volg de online cursussen van Spuitlicentie.nl en verzamel 4 van de 5 verplichte studiepunten om uw licentie Bedrijfsvoeren en Distribueren te verlengen.

Op Spuitlicentie.nl kunt u uw vakbekwaamheidsbewijs eenvoudig verlengen. Spuitlicentie.nl biedt 4 cursussen, elke cursus is goed voor 1 verlengingspunt.

Verlenging licentie Bedrijfsvoeren en Distribueren

Om het 5e en laatste studiepunt te halen, dient u de door Bureau Erkenningen (BE) erkende bijeenkomst ‘Transport en opslag’ te volgen. Als u alle studiepunten heeft verzameld dan is dit zichtbaar op de site van Bureau Erkenningen. U ontvangt via hen vervolgens, vanaf 3 weken voor verloop van uw spuitlicentie, een nieuwe pas.

Wat houdt deze licentie in?

Dit vakbekwaamheidsbewijs is een combinatie van de licenties:

  • Bedrijfsvoeren gewasbescherming: beheerder en/of eigenaar van een bedrijf die in opdracht van derden bestrijdingen uitvoert of laat uitvoeren.
  • Distribueren: beheerder en/of eigenaar van een verkooppunt van gewasbeschermingsmiddelen. Er mogen geen verkoopadviezen gegeven worden.

Nog geen licentie Bedrijfsvoeren en Distribueren?

Heeft u nog geen licentie Bedrijfsvoeren en Distribueren of is deze verlopen? Dan moet u (opnieuw) examen doen. Wij bieden geen examen aan voor de licentie Bedrijfsvoeren en Distribueren.