Onze websites maken gebruik van cookies
Hiermee vergroten we de functionaliteit van onze websites en zijn we in staat onze websites doorlopend te verbeteren.Lees meer...

Menu

Bedrijfsvoeren en Distribueren

Volg de online cursussen van Spuitlicentie.nl en verzamel 4 van de 5 verplichte studiepunten om uw licentie Bedrijfsvoeren en Distribueren te verlengen.

Op Spuitlicentie.nl kunt u uw vakbekwaamheidsbewijs eenvoudig verlengen. Spuitlicentie.nl biedt 4 cursussen, elke cursus is goed voor 1 verlengingspunt.

Verlenging licentie Bedrijfsvoeren en Distribueren

Om het 5e en laatste studiepunt te halen, dient u de door Bureau Erkenningen (BE) erkende bijeenkomst ‘Transport en opslag’ te volgen. Als u alle studiepunten heeft verzameld dan is dit zichtbaar op de site van Bureau Erkenningen. U ontvangt via hen vervolgens, vanaf 3 weken voor verloop van uw spuitlicentie, een nieuwe pas.

Wat houdt deze licentie in?

Dit vakbekwaamheidsbewijs is een combinatie van de licenties:

  • Bedrijfsvoeren gewasbescherming: beheerder en/of eigenaar van een bedrijf die in opdracht van derden bestrijdingen uitvoert of laat uitvoeren.
  • Distribueren: beheerder en/of eigenaar van een verkooppunt van gewasbeschermingsmiddelen. Er mogen geen verkoopadviezen gegeven worden.

Nog geen licentie Bedrijfsvoeren en Distribueren?

Heeft u nog geen licentie Bedrijfsvoeren en Distribueren of is deze verlopen? Dan moet u (opnieuw) examen doen. Wij bieden geen examen aan voor de licentie Bedrijfsvoeren en Distribueren.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief